Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce PEDEAPSĂ a primit tânără care și-a ucis copilul

judecator justitie

O tânără de 20 de ani din judeţul Botoşani care în urmă cu un an şi-a ucis copilul nou-născut a fost condamnată, miercuri, la şase ani şi opt luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, potrivit portalului instanţelor de judecată portal.just.ro, potrivit Agerpres.

În luna august a anului trecut, femeia a născut la domiciliu, iar la scurt timp şi-a ucis fătul şi l-a aruncat în latrina din curtea casei în care locuia.

Citește și: EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis, miercuri, condamnarea acesteia la şase ani şi opt luni de închisoare, după ce în primă instanţă femeia primise patru ani de închisoare.

Judecătorii din Suceava au înlăturat din pedeapsa iniţială, a Tribunalului Botoşani circumstanţa atenuantă, majorând astfel cu doi ani şi opt luni durata detenţiei.

Citește și: Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

Pe 10 august 2019, tânăra a născut la domiciliul familiei concubinului său din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti, iar ulterior bebeluşul a fost aruncat în latrină. Pe fondul pierderii de sânge, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", iar unitatea medicală a sesizat Poliţia cu privire la acest caz.

Ulterior, în urma necropsiei efectuate de medicii legişti, s-a stabilit că fetiţa nou-născută ar fi fost născută la termen şi ar fi fost aruncată intenţionat în latrină. Anchetatorii au ajuns la concluzia că tânăra a ucis copilul nou-născut, în urma unei sarcini nedorite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.