Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce preferă Dalai Lama la femei

dalai lama

Dar a adăugat că aceasta ar trebui să fie 'foarte, foarte plăcută' şi cu 'o faţă frumoasă'.
'Desigur, spun de ani de zile că, dacă circumstanţele vor fi adecvate, o femeie Dalai Lama ar putea fi mai utilă slujirii lui Buddha Dharma', a spus actualul purtător al titlului de Dalai Lama, în vârstă de 78 de ani, aflat în vizită în Toscana din 10 iunie.
'O femeie Dalai Lama cu o faţă urâtă nu ar servi prea mult acestui scop', a comentat Dalai Lama.
Întrebat în interviu despre Papa Francisc, el a spus că îl vede pe pontiful catolic ca pe un om angajat să îi facă pe oameni sinceri, cinstiţi şi deschişi, aplaudând decizia acestuia de a-l concedia pe Franz-Peter Tebartz-van Elst, care în martie anul acesta şi-a pierdut poziţia de episcop al oraşului german Limburg după ce s-a descoperit că a cheltuit 31 milioane de euro pentru renovarea reşedinţei sale oficiale.
'Ca păstor al Bisericii propovăduieşti umilinţa, dar trăieşti în lux? Papa a considerat aceasta drept o contradicţie, o ipocrizie: să predici un lucru şi să practici altceva. Acest Papă urmează învăţăturile cu determinare şi transparenţă şi îl admir', a spus Dalai Lama.
Întrebat despre convertirea la budism a unor celebrităţi precum Richard Gere, Sharon Stone şi Sting, liderul spiritual al acestei religii a spus că oamenii suferă de o 'mare confuzie' după ce 'îşi schimbă credinţa'.
'Dacă cineva este într-adevăr atras de budism, eu le spun: 'Gândiţi-vă cu atenţie, acesta nu este un moft '. Dacă acea persoană conchide, în cele din urmă, că este cu adevărat potrivită pentru el sau ea, este liber să se convertească', a mai spus Dalai Lama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.