Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce rol a interpretat Ed Sheeran în 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

UTV
Ed Sheeran

Ed Sheeran a adăugat și apariția din ”Star Wars: Skywalker - Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker” între recentele colaborări care l-au adus pe marile ecrane din cinematografe iar personajul său este unul neașteptat, anunță MEDIAFAX.

Se știa deja că muzicianul Ed Sheeran a ținut să apară în cel mai recent film din seria ”Star Wars” în rolul unuia dintre soldații Stormtrooper, dar recent s-a anunțat că vedeta s-a aflat și în spatele altui personaj din film.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

Fanii săi au fost surprinși să afle că Sheeran s-a aflat în spatele costumului care îl reprezenta pe unul dintre extratereștrii care făceau parte din rezistență. Pentru că povestea fără imagine nu ar spune mare lucru iată secvența reținută de fani: https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/star-wars-alien-ed-sheeran-1579517506.jpg?crop=0.698xw:1.00xh;0.116xw,0&resize=768:*

Potrivit platformei Oh My Disney personajul jucat de Sheeran nu are un nume oficial. Apariția sa în episodul IX al seriei ”Star Wars” se adaugă rolurilor jucate de cântăreț în ”Yesterday”, ”The Bastard Executioner” și celebrei sale apariții din ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

Cântăreţul în vârstă de 28 de ani, care şi-a lansat un nou album în 2018, "No.6 Collaborations Project", deţine patru premii Grammy. Este considerat un fenomen al genului folk-pop şi a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran "Divide", al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar "Shape of You" a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.