Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce să așteptăm de la EURO 2024 - Prognoze și predicții

Gracenote
pariuri sportive

Doar câteva luni ne despart de cel mai așteptat eveniment al anului. Campionatul European de Fotbal 2024 reunește cele mai bune echipe naționale. Iar fanii din întreaga Europă așteaptă să vadă ce ne rezervă. Cine este favorita pentru locul I?

Care sunt predicțiile pentru țara noastră? Află în rândurile următoare ce spun specialiștii.

Țările favorite la calificarea la EURO 2024

Potrivit analizei statisticilor Gracenote, dar și cotelor oferite de casele de pariuri, Anglia, Franța, Germania sau Portugalia, se află pe lista echipelor favorite pentru câștigarea turneului final Euro 2024. Fiecare echipă este pregătită să își arate abilitățile și determinarea, iar meciurile CE 2024 se anunță a fi un spectacol de neuitat pentru toți iubitorii fotbalului. De la forma jucătorilor și strategia antrenorilor, fiecare detaliu poate face diferența între un meci de succes și unul care eșuează lamentabil.

Agențiile de pariuri ne dezvăluie alte trei echipe prezente în lista de grupe euro 2024, considerate favorite pentru câștigarea campionatului, toate cu cote sub 20,0. Italia, Belgia și Olanda, deși nu se bucură de aceeași notorietate ca alte echipe, pot oferi surprize neașteptate.

Echipele considerate outsideri

Danemarca și Croația se numără printre cele care au surprins în competițiile anterioare. Danemarca a reușit să ajungă în semifinalele Campionatului European din 2021, iar Croația a ajuns în finala Cupei Mondiale în 2018. Prognozele pentru fiecare echipă ce va participa la meciuri Euro 2024, indică o competiție plină de emoție și surprize. Totuși, pentru mai multe detalii și mai ales dacă dorești să pariezi informat, consultă și ghiduri de pariere.

Predicții pentru România - avem șanse de a câștiga campionatul?

Naționala României are șanse minime de a se califica la EURO 2024. Statisticienii Gracenote oferă tricolorilor o șansă de 42% de a obține un loc la turneul final. Grupa României include Belgia, Slovacia și echipa câștigătoare din Play-off-ul B, iar echipa lui Edi Iordănescu va trebui să lupte pentru locul 2, care duce în faza eliminatorie.

Campionatul de fotbal EURO 2024 se anunță a fi un turneu memorabil, care va reuni fani din toată Europa. Rezultatele pot fi surprinzătoare. Deși statisticile înclină spre echipe precum Franța, Anglia sau Germania, poate chiar cele din coadă, printre care și România, ne vor face o surpriză și vor câștiga campionatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.