Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce salariu are șefa DNA? Kovesi primește spor pentru condiții grele de muncă, spor de risc și suprasolicitare neuropsihologică

Inquam Photos/ Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi

Procurorii din DNA încasează venituri considerabile, care depășesc salariile primilor oameni în Stat, dar și pe cele ale judecătorilor de Înalta Curte.

Potrivit unei liste a Direcției Naționale Anticorupție, veniturile salariale ale procurorilor, procurorilor militari și personalului de specialitate juridică asimilat magistraților din cadrul DNA, variau, la data de 31 martie 2018, între 26.641 lei și 17.645 lei.

Cea mai mare indemnizație de încadrare o are procurorul șef al Direcției, Laura Codruța Kovesi, care pentru o vechime în funcție de peste 20 de ani și cu gradația 5, informează Antena3.

Laura Codruța Kovesi primește suma de 26.641 lei, figurând cu spor pentru condiții grele de muncă, vătămătoare sau periculoase de 3996 lei, spor de risc și suprasolicitare neuropsihologică și spor de confidențialitate de 3498 lei, dar și cu indemnizație lunară pentru titlu de doctor de 950 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.