DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Ce scria George Soros despre Monica Macovei, Corina Crețu și alți europarlamentari români

wsj.com
george soros

Miliardarul George Soros a încasat o mega lovitură. Hackerii l-au dat în fapt pe magnat. I-au spart mailul şi s-a aflat ce secrete deţine acesta despre...politicienii români. Soros avea o întreagă listă cu cei mai puternici oameni din lumea politică din România şi cu o descriere amănunţită a fiecăruia.

Vezi şi: LISTA misterioasă cu ONG-urile finanțate de Soros pentru 'manipularea alegerilor'/ Cine este sursa

Într-unul din documentele lui Soros sunt descrişi mai mulţi europarlamentari. români. Hackerii au pus mâna pe emailuri şi le-au "aruncat" pe net, anunţă dcnews.ro. Pe listă sunt nume răsunătoare.

Citeşte şi: Crin Antonescu iese la atac: Ce le reproşează Alinei Gorghiu şi lui Vasile Blaga

Daniel Buda- avocat și profesor universitar, numeroase responsabilități de partid din 2000, parlamentar național între 2004 și 2012, președinte al Comisiei pentru Afaceri Juridice, Disciplină și Imunități din 2008 până în 2012. Interesat de anticorupție și transparență, afaceri juridice și constituționale, cooperare civilă și judiciară, integrare europeană. A publicat mai multe articole despre guvernarea națională și europeană;

Corina Crețu- economist, purtătoare de cuvânt al lui Ion Iliescu între 1992 și 1996 și 2000-2004, senatoare între 2004 și 2007, observator electoral OSCE în Moldova în 2005 și în Bosnia și Herțegovina în 2006, deputat din 2007, vicepreședintele Comitetului pentru dezvoltare. Interesată de dezvoltare internațională, afaceri economice și europene, integrare europeană, pace, migrație și azi, zona Schengen și Europa de Est. Mai degrabă la conducere, voce importantă în rândul deputaților europeni și de stânga din Est.

Andi Lucian Cristea- activist politic, ofițer de presă pentru partidul său, interesat de drepturile omului din lume și integrare europeană.

Citeşte şi: Traian Băsescu recunoaște: 'DNA e instrument de eliminare a politicienilor incomozi'

Damian Drăghici- premiat muzician și antreprenor, consilier pe problemele romilor, delegat APCE, interesat de drepturile romilor, libertatea de circulație, drepturile omului.

Monica Macovei- avocat și procuror, interesat de libertăți civile, anticorupție, transparență, egalitatea sexelor, drepturile omului, drepturile tuturor minorităților, inclusiv a persoanelor LGBTI și romi. Hotărât progresivă, aliat incontestabil al valorilor societății deschise, nu ezită să meargă împotriva instrucțiunilor grupului său, cu toate acestea uneori pierde pe mâna sa, set de priorități intransigente.

Ionel Sorin Moisă- economist, interesat de integrare europeană, Europa de Est, guvernarea UE.

Norica Nicolai- avocat, interesată de afaceri juridice, ocuparea forței de muncă, justiție și afaceri interne, integrare europeană, egalitatea sexelor, azilul și migrația, spațiul Schengen.

Ioan Mircea Pașcu- profesor universitar, interesat de afaceri externe, securitate apărare, sprijinul UE pentru regiunea danubiană, vecinătatea estică.

Cristian Preda- profesor de științe politice, interesat de drepturile omului în lune, de vecinătatea estică și afaceri externe. Timide vederi progresiste și pragmatice, autorul mai multor cărți despre politica românească și liberalism, avid vorbitor de limba franceză.

Adina Vălean- profesoară, interesată de comerț internațional, piață unică, integrare europeană, favorizează TTIP.

Renate Weber- interesată de libertățile civile, azil și migrație, probleme de muncă, drepturile omului, egalitatea de gen, drepturile tuturor minorităților, inclusiv romi și LGBTI, pace și democrație.

Iuliu Winkler- inginer, interesat de utilizarea regională și structurală de fonduri, drepturile vorbitorilor de limbi minoritare, etnic maghiar.

Citeşte şi: Simona Halep și-a dat relația pe față: Cu cine se iubește / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.