Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se ascunde în spatele atacului lui Iliescu la Dragnea

dragnea iliescu

Ion Iliescu a lansat vineri seara un atac la Liviu Dragnea, din cauza modalităţii de alege a viitorului preşedinte al PSD. Iliescu a afirmat că doar în PCR-ul lui Ceauşescu preşedintele era ales de toţi membrii de partid. Ieşirea nervoasă a fostului preşedinte este descifrată de Ion Cristoiu. Jurnalistul afirmă că Iliescu îl susţine pe Şerban Nicolae la şefia PSD, iar procedura alegerilor nu îi dă acestuia nicio şansă.

"Cînd am spus că Ion Iliescu e o Mumie care stă cu aprobarea lui Stalin în Mausoleul lui Lenin de la Moscova, mulți au crezut că glumesc. Declarația de vineri seara mă confirmă din plin. Ion Iliescu îl atacă pe Liviu Dragnea pentru felul în care se desfășoară competiția internă în PSD.

Ion Iliescu are doi nepoței în PSD. Sorin Oprescu și Șerban Nicolae. Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pentru luare de mită, deși Ion Iliescu îl recomandase Partidului ca întruchiparea liderului de Stînga, care-și calcă singur pantalonii, pentru că refuză exploatarea omului de către om care ar fi plătirea unui menajere.

Șerban Nicolae candidează sau zice la Antena 3 și la România Tv că are de gînd să candideze la șefia PSD. Oricum, e tare supărat pe Liviu Dragnea pentru felul cum se desfășoară competiția internă în PSD. Ion Iliescu dă curs, prin declarația sa, supărării nepoțelului Șerban Nicolae.

Numai că alegerea președintelui PSD printr-un scrutin intern nu e nici inițiativa, nici decizia lui Liviu Dragnea. E o prevedere introdusă în Statutul PSD prin modificările aprobate de Congresul din 16 octombrie 2010, modificări votate și de Ion Iliescu. (...)

Așadar, Liviu Dragnea respectă Statutul PSD în vigoare de 5 ani. Atacul lui Ion Iliescu, în toți acești cinci ani Președinte de onoare al PSD pe baza Statului aprobat în 16 octombrie 2010, îmi confirmă că Fostul e demult o Mumie stalinistă din Mausoleul lui Lenin de la Moscova. Pentru că nu și-a luat vineri, 25 septembrie 2015, porția de lecitină, Ion Iliescu a confundat alegerea Președintelui PSD cu alegerea Secretarului general al PUCS", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Se rupe PSD? Ion Iliescu îi dă lovitura FATALĂ lui Liviu Dragnea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.