Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă dacă PNL nu renunță la Florin Cîțu? Anca Dragu: 'Regulile noastre au fost clare'

epochtimes-romania.com
Anca Dragu

Președintele Senatului Anca Dragu a declarat joi că alianța USR PLUS nu mai are încredere în premierul Florin Cîțu și că regulile discutate în cadrul coaliției au fost încălcate. „PNL să vină cu altă variantă” (c.n. de premier), a spus Dragu, adăugând că demiterea unilaterală a unui ministru este un „act de agresiune”.

„Noi ne-am prezentat poziția și noi considerăm că această coaliție trebuie să continue guvernarea, dar în niște reguli, care au fost deja încălcate. Trebuie să ne uităm cu atenția la reguli din nou. (...) Trebuie să înțelegem că suntem o coaliție care funcționează cu anumite reguli care trebuie respectate. Noi am spus foarte clar că nu mai putem avea încredere în dl Cîțu. (...) PNL trebuie să vină cu altă variantă (c.n. de premier)”, a spus Anca Dragu.

Întrebată dacă ar trebui ca Iohannis să intervină pentru a media acest conflict din cadrul coaliției, șefa Senatului a spus că „probabil” o va face.

De asemenea, întrebată cum va proceda USR dacă PNL decide să îl menține pe Florin Cîțu în funcția de premier, Anca Dragu a răspuns: „Nu sunt în momentul în care e cazul să facem speculații. Este o discuție pe care o să o avem în coaliție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.