Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă, de fapt, în PSD: 'Tensiuni clasice între lider și premier'

captura TV
Dragnea Grindeanu

Tensiunile din Partidul Social Democrat îi pun pe gânduri pe cei din PNL. Unul dintre liderii partidului, retras acum din echipa de conducere, vorbește despre problemele dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea. Crin Antonescu spune că PNL nu poate profita, cel puțin acum, de tensiunile dintre social democrați.

Citește și: Noi detalii despre boala Denisei Manelista: Mama artistei anunță că are CANCER în tot corpul

"Chiar dacă situația majorității, a PSD, nu e una fericită în urma acestor tensiuni, nu știu dacă asta folosește PNL. PNL are un congres și preocupările au fost acaparate de această temă. PSD are un mic sau mai mare conflict intern pe care se concentrează marii actori. Nu folosește PSD și nu cred că nici PNL. Ar trebui ca România să aibă un Guvern preocupat de altceva nu de soarta premierului.

Citește și: Topul țărilor în care elevii sunt cei mai fericiți: Cine e pe primul loc și unde sunt cei mai nefericiți elevi

E o problemă strict din interiorul PSD. Poate că e vorba de tensiunile clasice între lider și premier. De asta e bine ca liderul partidului să fie și premier, altfel se ajunge de multe ori la astfel de lucruri. Nu am elemente să evaluez de ce, cum și cât", a spus Crin Antonescu în direct la România TV, la emisiunea Andreei Crețulescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.