Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă în familia Bodnariu: 'Ne sunt monitorizate întâlnirile cu copiii'

bodnariu

Apar noi dezvăluiri şi amănunte halucinante în cazul familiei Bodnariu. Dacă procesul urmează să se desfăşoare peste doar 3 zile, alte amănunte incredibile din timpul întâlnirilor sunt incredibile. Un eveniment important este procesul ce va avea loc in data de 14 si 15 Martie. In acest proces, in instanta, Marius si Ruth Bodnariu vor contesta decizia de punere in plasament a copiilor lor. Pregatirile pentru acest proces au inclus si incercarea de a angaja un specialist care sa analizeze situatia si din punctul de vedere al relatiei dintre parinti si copii: faptul ca le este dor de parinti, ca se bucura sa-i vada, ca vor acasa, ca nu se tem de parinti, ca sunt suparati atunci cand trebuie sa se desparta si ca nu inteleg de ce nu pot merge acasa. Evaluarile acestui specialist ar fi fost de mare ajutor in instanta pentru reunificarea familiei.

Vezi şi: Dictatură în Turcia: Erdogan ameninţă Curtea Constituţională pentru că a eliberat jurnaliști

Desi ar fi fost posibil din punct de vedere legal, surprinzator, avocatul acuzarii nu a fost de acord cu acest specialist care sa si participe la intalnirile cu copiii, evaluand situatia din punctul de vedere al parintilor, desi el fusese autorizat sa lucreze in trecut pentru cazuri similare! Motivul invocat a fost ca ar fi un stres suplimentar asupra copiilor! Dintr-o data, avocatul acuzarii s-a erijat el insusi in specialist in psihologia copilului, dar numai atunci cand cineva care ar reprezenta interesele parintilor supravegheaza intalnirile dintre copii si parinti, nicidecum atunci cand agentii Barnevernet, fara nicio pregatire de specialitate, sunt la cativa pasi de familie, luand copios notite. In realitate, avocatul acuzarii se teme ca nu cumva acest expert sa spuna ceva bun despre parinti si despre relatia lor buna cu cei cinci copilasi. Pe cei de la Barnevernet nu-i intereseaza decat lucrurile care le dau lor scuza sa ia copiii de la parinti si sa nu-i mai dea inapoi!

Citeşte şi: Irakul, la un pas de un dezastru biblic: Totul atârnă de 'un fir de aţă' / VIDEO

Intalnirile cu copiii au fost frumoase dar si dureroase in acelas timp. Incapacitatea copiilor de a intelege de ce nu pot merge acasa si interdictia catre parinti de a nu le da explicatii produc copiilor multa frustrare si nerabdare pe care, ne temem, Barnevernet ar putea sa o interpreteze tot in defavoarea familiei! Pana la procesul din Mai, Marius si Ruth Bodnariu pot in continuare sa-l vada pe Ezekiel de doua ori pe saptamana pentru doua ore. O data pe saptamana, parintii ii viziteaza pe Matei si Ioan pentru doua ore. Pe Eliana si Naomi au voie sa le viziteze la doua saptamani si sa vorbeasca la telefon in celelalte saptamani pentru cateva minute. Toate convorbirile si intalnirile sunt permanent monitorizate, se anunţă într-un comunicat de presă.

Vezi şi: Vladimir Putin se implică după ce Maria Şarapova a fost prinsă dopată: Ce a decis președintele

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.