Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se știe despre cel de-al treilea suspect, considerat și liderul crimei în cazul omului de afaceri din Sibiu

politiaromana.ro
cosmin zuleam criminal sibiu

Ultimul dintre cei trei bărbați, considerat liderul crimei în cazul omului de afaceri din Sibiu, este dat în urmărire generală.

Autoritățile au reușit să îi aresteze pe ceilalți doi, asta după ce aceștia au fugit din țară. Poliția Română a anunțat duminică, 19 noiembrie, că au fost prinși în Scoția, respectiv Irlanda de Nord.

Costinel Cosmin Zuleam este cel de-al treilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Astfel că, pe numele său s-a pus în aplicare un mandat de arestare pentru omor și este căutat la nivel internațional.

Autoritățile au indicii că cel de-al treilea suspect, care nu a fost încă prins, s-ar putea afla în același loc unde erau și ceilalți doi.

Cine este cel de-al treilea suspect în cazul crimei din Sibiu

În vârstă de 31 de ani, acesta este născut în localitatea Horezu din județul Dolj. Mama lui a susținut că nu a mai vorbit cu fiul său de 20 de ani, notează digi24.ro.

Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în Slovenia, acolo unde a fost închis pentru furt de telefoane mobile dintr-un mall, paguba fiind de 125.000 de euro. Potrivit sursei menționate, mama sa a mai povestit că el a mai fost în închisoare și pentru trafic de droguri.

Aceasta a mai precizat că îl vedea în stare să comită un furt, dar niciodată o crimă. Femeia a mai declarat că fiul său e plecat cu mult timp în urmă de acasă și nu a mai luat legătura cu el de peste 20 de ani.

Potrivit unor informații el ar fi fost cel care ar fi pus la cale jaful din casa omului de afaceri sibian, după ce ar fi aflat că acesta ar fi avut o sumă uriașă după ce ar fi primit niște fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.