Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se va întâmpla cu preţul carburanţilor: Mihai Tudose, avertisment pentru benzinari

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că ar trebui găsită o soluţie pentru tronsoanele din zonele Valea Oltului şi Valea Prahovei, afirmând că a avut o discuţie cu liderul PSD Liviu Dragnea şi conducerea partidului.

Vezi şi: Dragnea şi Tăriceanu îl susţin 'fără niciun fel de rezerve' pe Tudorel Toader. Răspuns pentru critici: 'Îţi trebuie un mare tupeu...'

"Eu înţeleg că la anul este Centenarul, dar nu o să putem să rezolvăm în şase luni cei 27 de ani de bâlbe şi de momente în care, ştiu eu, conducerea de atunci a stabilit că nu avem nevoie de autostrăzi, unii au stabilit că nu avem nevoie de industrie în timp, ştiţi. În schimb, suntem foarte determinaţi să rupem pisica, pe româneşte. Cel puţin două tronsoane au devenit cumva un pariu naţional sau o marotă naţională: Valea Oltului şi Valea Prahovei. Ar trebui să ne ocupăm foarte serios de el şi am avut o discuţie cu domnul preşedinte Liviu Dragnea, cu conducerea partidului şi trebuie să găsim o soluţie să le putem face", a spus Mihai Tudose la Antena 3, întrebat cum vede situaţia autostrăzilor din România, având în vedere că la anul este Centenarul.

Vezi şi: PNL vrea REVOLUŢIE: Modificarea Constituţiei şi concedierea funcţionarilor angajaţi de PSD, printre priorităţi

Totodată, premierul a spus că preţurile la carburant nu vor creşte în perioada următoare. "Eu vă sugerez următorul lucru. Hai să vedem cât a fost preţul la carburant pe data de 30 când a fost şedinţa de guvern şi mai vedem peste o lună, o lună jumate, cât e. Că a crescut preţul azi la carburant, acciza, ştiţi, de la 15 septembrie intră. Întrebaţi-i pe domnii de la pompă ce se întâmplă. Eu mă aştept să nu crească. Nu din cauza accizei", a spus Mihai Tudose. Totodată, întrebat dacă sunt miniştri de care nu este mulţumit, premierul a răspuns: "Eu cred că tocmai am stabilit că evaluarea se face la partid, nu la televizor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.