Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune baronul de Vrancea despre tandemul Dragnea-Ghiţă

oprisan

Vicepresedintele PSD Marian Oprişan a declarat,referindu-se la candidatura în tandem a lui Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă la şefia PSD, că doar Congresul stabileşte cine iese preşedinte al partidului.

"Conform Constituţiei României şi Statutului PSD, orice persoană care deţine calitatea de membru PSD are dreptul de a alege şi de a fi ales. Cine iese preşedintele PSD nu poate stabili decât Congresul partidului, Congres la care participă reprezentanţii miilor de membri ai PSD care în acest moment muncesc cinstit şi sunt daruiţi câştigării alegerilor prezidenţiale de către Victor Ponta, fiind în acest moment singurul lucru care mă interesează", a spus Oprişan pentru Mediafax.

"Eu sustin si ma preocup in aceasta perioada campania electorala pentru prezidentiale. Nu are nicio legatura una cu alta. Sensul hotararii de la Orastie a fost ca niciun membru al partidului sa nu mearga prin tara, sa nu vorbeasca in mod public. (...) Ghita a spus pe buna dreptate ca vrea sa fie in tandem cu Dragnea. Oricine e liber sa candideze si sa fie ales", a mai spus Oprisan la Realitatea TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.