Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Elena Udrea despre melodia controversată lansată de trupa Taxi

udrea

Deputatul Elena Udrea critică melodia controversată lansată de trupa Taxi pe tema Catedralei Mântuirii Neamului, afirmând că este un demers "nepotrivit şi arogant", iar românii au nevoie în acest moment de credinţă.

"Consider nepotrivit şi arogant demersul celor de la Taxi. Cu atât mai mult cu cât construcţia este foarte avansată şi nu înţeleg care este propunerea lor? Să o dărâmăm? Sunt atât de multe care pot fi criticate ori parodiate şi care chiar nu ne folosesc la nimic! Fix un simbol al credinţei noastre religioase au găsit de cuviinţă să atace. Mai bine o Catedrală prea mare decât un popor fără credinţă!", scrie Udrea pe Facebook.

Deputatul recunoaşte însă că aceasta este "opulentă", dar comentează că problema este că românii "nu au acum atât de multă credinţă ca popor cât să umple un spaţiu atât de mare".

"Nu Catedrala este problema României. Ba chiar, eu cred că doar credinţa adevărată mai poate salva acest popor copleşit de toate păcatele: 1. Mândria, 2. Invidia, 3. Iubirea de argint, 4. Desfrânarea, 5. Lacomia pântecelui, 6. Trândavia, 7. Mânia", scrie Udrea, enumerând cele 7 păcate capitale.

Pot fi de acord ca este opulenta, ca nu avem acum atat de multa credinta ca popor cat sa umplem un spatiu atat de mare,...

Posted by Elena Udrea on Sunday, 10 April 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.