Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune liberalul care a DEMOLAT PSD-ul în cel mai important fief din Oltenia: 'Nu mă așteptam'

Marcel Romanescu

Marcel Romanescu este noul primar al municipiului Târgu-Jiu, acesta învingându-l pe principalul său contracandidat, reprezentantul PSD, Aurel Popescu, conform numărătorii paralele realizate de PNL în peste jumătate din secţiile de votare.

Marcel Romanescu a declarat, duminică seara, după numărarea voturilor din peste jumătate din secţiile de votare din municipiu, că nu se aştepta la un asemenea rezultat, punctând că este cea mai mare surpriză pe care a avut-o Gorjul în ultimii 27 de ani.

Decizie SURPRIZĂ luată astăzi: Ne luăm ADIO de la o controversată TAXĂ

"Sincer, nu mă aşteptam la un asemenea rezultat şi le mulţumesc târgujienilor, le mulţumesc membrilor familiei mele de acasă şi membrilor familiei mele politice pentru că am fost susţinut şi e cea mai mare surpriză pe care a avut-o Gorjul în ultimii 27 de ani. Niciodată nu s-a putut întoarce un rezultat de la 14% să ajungă la rezultatul de astă-seară, indiferent cât va fi el. Este un rezultat istoric pentru Târgu-Jiu şi pentru partidul pe care îl reprezint. Cred că PSD a tratat cu indiferenţă târgujianul şi, prin greşelile făcute de ei, şi presupun eu, printr-o strategie corectă a mea în această perioadă de campanie electorală, am câştigat Târgu-Jiul şi sufletele târgujienilor mergând din casă în casă, lucru care de multe ori mi s-a imputat: de ce trebuie să te duci să îi deranjezi pe târgujieni? Nu cred că i-am deranjat şi, prin felul meu de a fi şi prin comportamentul meu, i-am convins să vină la vot", a spus Marcel Romanescu.

Liviu Dragnea a anunțat VIITORUL PREMIER: 'Nebun de harnic, fără lene, fără liniște'

El a mai afirmat că, "la modul cum evoluau lucrurile şi după experienţele anterioare, nu mă aşteptam să fie o victorie atât de lejeră, dar de acum încolo încep să fie dificile".

În municipiul Târgu-Jiu, funcţia de primar a rămas vacantă după ce fostul edil, Florin Cârciumaru, a obţinut un mandat de senator la alegerile parlamentare din 2016, atribuţiile acestuia fiind preluate de Aurel Popescu, fost viceprimar al municipiului, în prezent primar interimar al oraşului şi candidat al PSD Gorj.

Florin Cârciumaru a condus Primăria Târgu-Jiu timp de 17 ani, din anul 2000.

Conform unui exit-poll dat publicităţii de Universitatea "Constantin Brâncuşi", pe locul doi, după Romanescu, se clasează Aurel Popescu, iar pe locul trei, candidatul independent Viorel Caragea, fost inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.