Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Liviu Dragnea după adoptarea moţiunii pe agricultură

Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a calificat miercuri drept "un gest politic important" adoptarea moţiunii simple pe agricultură în Camera Deputaţilor, exprimându-şi speranţa că premierul Dacian Cioloş o să-l demită pe ministrul de resort.

 

"Sper ca premierul Dacian Cioloş să-l demită pe ministrul Agriculturii. Altfel, cu acest semnal din Parlament, care e puternic generat de dezastrul din Ministerul Agriculturii şi consecinţele lui asupra agriculturii şi asupra fermierilor, vrea să fie părtaş cu ministrul Agriculturii şi nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă. Aşteptăm cu foarte mare curiozitate şi interes să vedem ce va face premierul Cioloş după această moţiune", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

 

El a adăugat că problemele de la Ministerul Agriculturii trebuie rezolvate.

 

"În continuare am speranţa că premierul Dacian Cioloş, chiar dacă nu e om politic, înţelege importanţa acestui gest şi nu e o chestiune personală e o dorinţă a tuturor celor care lucrează în agricultură şi nu numai ca la Ministerul Agriculturii să vină altcineva care să rezolve probleme întârziate şapte-opt luni de zile, cu efecte negative destul de mari", a spus liderul PSD, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.