Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD să îl susțină pe George Maior pentru fotoliul de premier

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a spus, vineri, la ”Exces de Putere”, la Antena 3, că este exclus ca partidul pe care îl conduce să propună un premier, dacă moțiunea de cenzură va trece.

`Nu avem un program politic comun cu UDMR. Am spus și noi și UDMR că vom semna și vota această moțiune pentru că nu ni se pare normală schimbarea legilor electorale cu mai puțin de șase luni înainte de alegeri. Nimeni nu și-a permis așa ceva până acum” a explicat Marcel Ciolacu rațiunea din spatele depunerii moțiunii de cenzură.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu dă calculele politice peste cap: 'Localele organizate în paralel cu parlamentarele ar avantaja PSD'

Întrebat de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu dacă una dintre variantele pe care PSD le-ar lua în calcul pentru propunerea de premier este George Maior, Marcel Ciolacu a negat cu vehemență”.

”Nu-l cunosc, nici măcar nu mi-a trecut prin cap. Nu pot fi ipocrit și să nu țin cont de faptul că PSD nu a avut scorul scontat la europarlamentare și prezidențiale (...) PSD nu este îndreptățit să facă o propunere acum, așa simt” a afirmat președintele interimar al PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.