Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Ponta despre audierea sa în Dosarul "Referendumul"

07-ponta-dragnea-nd-465x390

Premierul Victor Ponta va fi chemat în faţa magistraţilor pentru a da explicaţii în Dosarul Referendumul. Acesta va fi audiat ca urmare a unei cereri făcute de avocaţii apărării lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta a precizat, pe acest subiect, că se va prezenta cu toata inima pentru a da explicaţii: "Nu am fost citat si nici nu voi fi citat. Am înţeles că avocatul domnului Dragnea mă va înstiinta şi pe mine, pentru că sunt martorii ceruţi de către avocatul apărării. Si atunci, avocatul apărării s-a angajat în faţa instanţei că ne anunţă. Imediat ce mă anunţă, mă duc cu toată inima, pentru că ştiu foarte bine ce s-a întâmplat atunci, stiu foarte bine că n-a fost nicio lovitură de stat, că n-a fost nicio fraudă, ca, dacă era, nu-l mai votam pe domnul Hellvig şef la SRI".

Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, pe 5 februarie, la instanţa supremă, audierea premierului Victor Ponta şi a 18 coordonatori judeţeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului preşedinte Traian Băsescu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.