Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Sorin Oprescu despre revenirea la Primăria Capitalei: 'Am să mă găndesc serios'

sorin oprescu

Mi sunt doar câteva luni până la alegerile locale, iar fostul primar al Bucureştiului, Sorin Oprescu vorbeşte despre eventuala lui revenire în cursa pentru scaunul de edil al Capitalei. Sorin Oprescu a declarat, luni, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, că a început să opereze la Spitalul Universitar şi că i se pare "formidabil" că poate să muncească din nou.

Citeşte şi: Alegere suspectă a guvernului Cioloş: Trecutul 'tulbure' al noului şef al CNADNR

Fostul primar general, Sorin Oprescu, aflat sub control judiciar, s-a întors la Spitalul Universitar din Capitală, unde profesează ca şi medic chirurg. Magistraţii Curţii de Apel au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar şi astfel a primit din nou dreptul de a practica medicina. Întrebat dacă se mai întoarce la Primăria Generală a Capitalei, Oprescu a spus zâmbind: "Am să mă gândesc serios vreo 25-30 de ani".

"Am început să operez şi să îmi fac meseria pe care mi-am făcut-o 32 de ani. Nu e nimic formidabil. Formidabil este că pot să muncesc", le-a spus Sorin Oprescu, jurnaliştilor care îl aşteptau la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Citeşte şi: Autorităţile germane sunt în alertă: Percheziţii în casele islamiştilor periculoşi

Sorin Oprescu a mers, luni, la Tribunalul Bucureşti, unde magistraţii discută în camera preliminară, rechizitoriul refăcut parţial şi întors de la DNA. "S-a discutat noul rechizitoriu. S-au ridicat excepţiile. S-a cerut retrimiterea către Parchet. Sentinţa este în pronunţare. Nu am depus nicio cerere pentru ridicarea controlului judiciar, nici nu a fost vorba despre aşa ceva", a declarat Oprescu la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti conform RTV.

Vezi şi: Mircea Badea, atac dur la adresa descoperitului Turcescu: 'A lins clanţe'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.