Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Traian Băsescu despre duşmanul Victor Ponta: Dezvăluiri despre refacerea USL

hotnews.ro
basescu

Traian Băsescu reaprinde războiul cu fostul său duşman, Victor Ponta. Fostul preşedinte îl demască pe Ponta şi planul secret al PSD.

"Ei fac un calcul electoral. Ponta are cea mai bună credibilitate din liderii PSD-ului. Dragnea nu e nici măcat la jumătate. E o utilizare electorală a lui Ponta.", a spus Băsescu la RTV.

Actualul şef al PMP a vorbit şi despre situaţia lui Valeriu Zgonea după ce acesta a fost dat afară din partid. "Despre Zoro Zgonea nu pot să spun decât că foarte rar am văzut un om atât de lipsit de caracter. Când te-au dat afară, nu mai face circ. Ei te-au votat şi te-au pus acolo. Acum eşti apărătorul statului de drept după ce în 2012 ai participat la acea lovitură de stat", a tunat Băsescu.

Fostul preşedinte a făcut o altă dezvăluire. Băsescu e convins că USL-ul se va reface. "Cred că PNL i-o va lua înainte lui ALDE. După ce pierde alegerile PNL se vor duce să se pupe din nou. Nu cred că în România va mai fi posibilă suspendarea unui preşedinte. Cele două ale mele sunt suficiente pentru istoria României. Preşedintele are voie să aibă opinii politice. Nu trebuie însă să fie membrul unui partid. După mine, a fost drăguţ că i-a spus preşedintelui PSD la telefon, eu îi spuneam de la tribuna Cotroceniului să-şi dea demisia", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.