Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Udrea despre demisia lui Hrebenciuc

udrea

Candidatul Partidului Miscarea Populara (PMP) la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, si-a exprimat marti speranta ca demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament sa nu fie doar parte a unei strategii de a întârzia finalizarea dosarelor în care este cercetat deputatul social-democrat.

'Sper sa nu fie un tertip prin care sa se încerce tergiversarea cazului în care dânsul este implicat si oprirea justitiei sa faca cercetarile pe care trebuie sa le faca. Parlamentul se dovedeste înca o data o institutie care trebuie reformata, de aceea spun ca este un exemplu pentru solutia pe care eu o vad obligatoriu necesara, si anume dizolvarea actualului Parlament si alegerea unui Parlament de 300 de parlamentari, asa cum îsi doresc românii, si care sa fie un Parlament care sa nu se transforme într-un scut pentru cei care sunt anchetati de justitie', a declarat Elena Udrea la Mioveni.
Întrebata ce consecinte ar putea avea stenogramele discutiilor dintre Viorel Hrebenciuc si Dan Sova pe tema succesiunii la conducerea Partidului Social Democrat (PSD), Udrea a afirmat ca efectele se vor vedea atât în interiorul partidului, cât si la nivelul electoratului.
'În interiorul partidului cred ca domnul Hrebenciuc are probleme si cred ca si domnul Sova. Dar asta e treaba lor acolo, interna, cum îsi trag presul de sub picioare unii altora. Cât priveste efectul pe care îl are în rândul electoratului, nu este greu de intuit ca electoratul are acum ocazia sa vada (...) care este nivelul de corectitudine al clasei politice actuale si cred ca atât mai mult electoratul simte nevoia unei reforme a clasei politice. (...) Eu le spun oamenilor ca ar putea sa reformeze clasa politica iesind toti la vot si votând conform constiintei lor si nu conform avantajelor pe care le obtin în timpul campaniei', a spus candidatul PMP.
În opinia sa, reformarea clasei politice ar putea fi realizata de un nou presedinte al României 'care sa aduca un nou Parlament si un nou Guvern'.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.