Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spunea șeful Poliției Române despre olandezul care a violat-o și a ucis-o pe fetița din Dâmbovița, înainte ca acesta să se sinucidă

Johannes Visscher olandez

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat că, atunci când autoritățile l-au contactat pe olandez, Johannes Visscher, bărbatul era deja în Amsterdam și a recunoscut că a fost în Dâmbovița ca turist. Autoritățile din Olanda au informat polițiștii din România că bărbatul e cunoscut cu infracțiuni sexuale. Criminalul s-a sinucis, luni după-amiaza, intrând cu mașina într-un TIR, în Olanda.

„În momentul de față e în lucru un dosar penal. Vă confirm că am luat legătura chiar în seara zilei de sâmbătă spre duminică cu omologii, este cunoscut cu infracțiuni la viața sexuală, violență și conducere sub influența alcoolului. Este un cazier al lui, e o chestiune a colegilor olandezi, figurează cu astfel de fapte în cazier.”, a declarat șeful Poliției Române, la Digi24.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

Vasilescu nu poate preciza câte victime ar avea olandezul sau în cate dosare a fost implicat.

Potrivit sursei citate, atunci când olandezul a fost identificat pe camerele de supraveghere se afla deja în afara țării.

Citește și: Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport

„Un volum foarte mare de imagini a fost analizat. Au apărut mai multe mașini suspecte. În jurul orei 19, sâmbătă, a fost identificat un Tiguan care urmând investigațiile s-a ajuns că este închiriat de un cetățean olandez, iar la momentul acela era în Olanda sau în zbor spre Olanda (...) Legătura s-a luat în jurul orelor 19:50, când el era la Amsterdam. L-am și intrebat atunci, neavând nicio suspiciune asupra lui. Așa am procedat și cu ceilalți, am mers, i-am întrebat, dar pe având în vedere că el nu era în România, l-am intrebat dacă a fost în România, dacă a fost în acea zonă, și a recunoscut că a fost în acea zonă”, a mai spus șeful Poliției Române.

Olandezul le-a spus că a venit în România ca turist.

Citește și: Gheorghe Dincă face noi mărturisiri! Ce le-a spus colegilor de celulă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.