Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce surpriză: Ioan Andone anunță că negocierile de vânzare a lui Dinamo către spanioli au eșuat

www.prosport.ro
Ionuț Negoiță

Ioan Andone a declarat, marţi, la Digi Sport, că negocierile lui Ionuţ Negoiţă cu investitorii spanioli care voiau să preia FC Dinamo au eşuat.

“Din ce ştiu eu s-a incheiat. Ionuţ n-a acceptat, e treaba lui, e societatea lui, clubul lui, vinde cui vrea el. Nici n-a fost vorba de venit cu banii. E o societate pe care o cumperi cu un leu, dar leul ăla e 4 milioane! A plătit societatea avocaţi, contabili...pierdere de timp. S-au tradus contractele...Nici nu ştiu dacă a vrut să vândă. Joi au avut un acord cu el, cu termene de plată, cu tot. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat. O să citesc şi eu contractele. Negoita n-a mai vrut să comunice, n-a mai răspuns la telefon. Pe urmă a dat declaraţia aia că nu au depus garanţie. Nici nu a mai fost vorba, trebuia să depună 3 milioane în 30 de zile garanţie. Cine pune 3 milioane în contul clubului? Până vin ăştia din Spania nu mai găseau un leu acolo", a spus Andone.

Citește și: ‘Fata cu sparanghelul’, bani pentru PSD? Suma pe care ar fi băgat-o în campania social-democraților

Ioan Andone a fost un intermediar între cele două părţi şi a dezminţit speculaţiile referitoare la lipsa de seriozitate a spaniolilor: "E vorba de cineva care a fost preşedinte la Sevilla, nu ajunge niciodată cineva din România la valoarea lui, membru CIO...Cică are conturile blocate. Ce prostie, când ăla are 7 proprietăţi. Era vorba de un fond de investiţii, în care Menendez avea 30 la sută, un fond de investiţii din Madrid”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.