Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce surpriză: O companie de presă, cu redacție și în România, a primit 250 de milioane de dolari de la Gerge Soros

AP Photo/Manuel Balce Ceneta
george soros

Compania Vice Media a primit o finanțare printr-un împrumut în valoare de 250 de milioane de dolari din partea unui grup de investitori între care se numără și George Soros, arată Variety.

Finanțarea a fost acordată de 23 Capital, o companie financiară care care susține întreprinderi din domeniile sportului, muzicii și divertismentului, cu participarea Soros Fund Management, Fortress Investment Group și Monroe Capital, informează mediafax.ro.

Citește și: Lovitură pentru Bobonete din Las Fierbinți! Motivul pentru care PRO TV i-a suspendat emisiunea

“Odată cu această investiție de capital, planurile de dezvoltare pentru Vice se pot accelera, permițându-ne să punem în aplicare noua viziune strategică a companiei”, spune un reprezentant al Vice.

La începutul acestui an, compania Vice s-a confruntat cu o scădere a profitului și a fost nevoită să concedieze aproximativ 250 de angajați.

Citește și: Moise Guran, despre campania PSD:’Peste tot numa’ salarii mărite!’

Compania orientată spre cultura tânără care are acum sediul în Brooklyn a fost lansată în 1994, sub forma unei reviste specializate în cultura punk din Montreal. În 2017, compania valora 5.7 miliarde de dolari.

În urma acuzație că în cadrul companiei femeile sunt primite cu ostilitate, Vice a renunțat la mai mulți șefi asupra cărora plana suspiciunea de hărțuire sexuală. Compania a acceptat în luna aprilie să plătească în jur de 1,9 milioane de dolari pentru a rezolva printr-o înțelegere o acțiune în instanță, firma fiind acuzată că plătește în mod curent salarii mai mici femeilor decât le plătește bărbaților.

Citește și: Ionel Dancă șterge pe jos cu Olguța Vasilescu:’Mama Minciunilor’

Compania susține că la nivel global numără 300 de utilizatori lunar pentru platforma sa. Numai în Statele Unite, Vice spune că are 110 milioane de cititori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.