Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce TACTICĂ a folosit Donald Trump pentru a CÂȘTIGA VOTURILE femeilor din SUA

extratv.com
Donald Trump

Donald Trump a apelat la o strategie pentru a castiga increderea femeilor din Statele Unite. Candidatul si-a implicat sotia in campanie, in incercarea de a aduna cat mai multe voturi din partea doamnelor si domnisoarelor. Melania Trump a sustinut un discurs in fata alegatorilor din Pennsylvania.

Donald Trump incearca, pe ultima suta de metri, sa castige votul femeilor, pe care le-a indepartat de-a lungul timpului prin comentarii vulgare si jigniri, mai ales ca Hillary Trump se afla in sondaje in fata sa. Asa ca si-a adus pe scena sotia.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Melania Trump, sotia candidatului Donald Trump: "Dragostea pentru aceasta tara este unul dintre primele lucruri pe care am descoperit ca le am in comun cu Donald. El iubeste aceasta tara si stie cum sa transforme vorbele in fapte." Melania Trump a stat departe de lumina reflectoarelor dupa ce, in timpul conventiei republicanilor din vara, a fost acuzata ca a copiat aproape cuvant cu cuvant discursul sustinut de actuala prima doamna, Michelle Obama.

De data aceasta, Melania a venit cu un plan de actiune propriu, in eventualitatea in care va ajunge prima-doamna. Vrea sa lupte impotriva unui fenomen care ingrijoreaza: bullyingul in mediul virtual.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

Melania Trump, sotia candidatului Donald Trump: "Nu-i asa ca vrem o tara care respecta femeile si le ofera oportunitati egale? Nu-i asa ca vrem o tara in care fiecare copil are acces la educatie de calitate? Va fi o onoare si un privilegiu sa imi slujesc tara."

Joi, Donald Trump a pus punct aparitiilor de campanie in Florida, cu un foc de artificii. Si cu un indemn pentru sine. Donald Trump, candidat republican: "Ramai la subiect, Donald! Ramai la subiect." Rivala democrata are un avans de doua procente in Florida, un important stat indecis. Iar Barack Obama a incercat sa se asigure ca Hillary Clinton va ramane favorita si in ziua alegerilor, anunta Stirileprotv.ro.

Citește și: Face MILIOANELE cu raba: Ea e cea mai bine plătită cântăreață din lume / VIDEO

Barack Obama, presedintele Statelor Unite: "Nu este gluma ce se intampla acum. Nu suntem in emisiunea "Supravietuitorul" sau "Burlacita". Este ceva serios. Numele meu nu mai este pe buletinul de vot, insa acolo veti gasi pe cineva care militeaza pentru cinste, decenta, dreptate."

Sondajele il dau insa castigator pe Trump in Nevada si Arizona, alte doua state cu electorat nehotarat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.