Ce trebuie să mănânce fumătorii pentru a reduce riscul de cancer

Autor: George Traicu

Publicat: 28-03-2019

Actualizat: 29-03-2019

Article thumbnail

Sursă foto: evz.ro

Cancerul pulmonar reprezintă una din principalele cauze de mortalitate prin neoplazii, atât în cazul bărbaţilor, cât şi al femeilor. Se estimează că peste 1.3 milioane de persoane mor anual, în întreaga lume din cauza cancerului pulmonar, potrivit realitatea.net.

Cercetătorii chinezi au descoperit însă o modalitate simplă şi eficientă prin care poate fi prevenit cancerul de plămâni. Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Centrul pentru Prevenţie şi Control Jiangsu, consumarea usturoiului crud de două ori pe săptămână scade cu 44% riscul cancerului pulmonar. 

Chiar şi în cazul persoanelor care fumează (fumatul fiind cauza principală a acestui tip de cancer), riscul este redus cu 30 de procente, notează doctorulzilei.ro.

Google News
Explorează subiectul
Comentează
Articole Similare
Parteneri