Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce va face Rareș Bogdan dacă Klaus Iohannis îi va cere să candideze la Primăria Capitalei! Eurodeputatul: 'O situație complicată'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Rares Bogdan

„Soluția de succes” a PNL cu Rareș Bogdan  de la europarlamentare nu ar mai trebui reluată și la alegerile pentru primăria Capitalei, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, la Digi24, adăugând că PNL va avea candidat din partid.

Citește și: Alocațiile NU vor fi majorate, iar pensiile sunt în zona INCERTITUDINII! Orban: 'Nu e 100% că pensiile vor crește cu 40%'

„PNL va avea candidat la primaria Capitelei. (...) Undeva până pe 10 martie va fi anuntat candidatul PNL. (...)Eu am fost o soluție de succes pe care PNL a mizat la europarlamentare. Nu cred că este cazul să reluăm același episod. Nu cred ca este cazul ca toata lumea să se uite către Rareș Bogdan sau Ludovic Orban. Mai sunt si alți lideri de valoare în PNL”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Întrebat dacă Klaus Iohannis îi va cere să candideze la Primăria Capitalei, europarlamentarul a punctat că speră să nu se întâmple acest lucru.

„Sper să nu îmi ceară.  Aș sta de vorba cu Domnia Sa și i-as spune planul pe viitor. Este o persoană echilibrată și va ințelege și nu va impune nimănui. Este singurul om care mă poate pune în situația de a discuta acest subiect, altcineva nu. (...) As fi pus într-o situație complicată dacă Iohannis mi -ar cere să candidez la primăria Capitalei”, a declarat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.