Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce vedete au dat greș cu vestimentația pe covorul roșu al premiilor Grammy: comentarii acide pe rețelele sociale

 Grammy

Gala premiilor Grammy este cunoscută drept o ocazie pentru care vedetele nu se feresc să abordeze ținute mai îndrăznețe și, tocmai de aceea, evenimentul de duminică a dat naștere unor comentarii acide pe rețelele sociale, anunță MEDIAFAX.

Prima vedetă a cărei ținută a fost amendată de cei care au urmărit sosirea invitaților la sala din Los Angeles a fost Tove Lo. Cântăreața a purtat un costum creat de Vivienne Westwood decupat generos în jurul sutienului Agent Provacateur, spun cei de la Footwearnews. “Cine-a îmbrăcat-o pe Tove Lo în costumația asta trebuie concediat imediat”, a comentat un utilizator de Twitter.

Citește și: ALERTĂ pe Aeroportul Otopeni: un proiectil a fost găsit pe o pistă

Billie Eilish a fost marea câștigătoare a serii, dar costumația cu care a ales să apară pe covorul roșu nu i-a prea entuziasmat pe fani. ”Voiam să scriu ceva despre hainele purtate de Billie Eilish, dar, sincer, mi se pare că s-a îmbrăcat la fel de fiecare dată”.

Un alt câștigător aplaudat la scenă deschisă a fost Tyler, the Creator. Pe scenă a urcat îmbrăcat relaxat cu șapcă și tricou lejer, dar pe covorul roșu a ținut să poarte un costum inspirat de uniformele băieților care cară bagaje în hoteluri. Una dintre glume a fost aceea că rapperul a adus-o în valiză pe Tylor Swift.

Mai puțin amuzantă a fost pentru comentatorii de pe rețele sociale costumația aleasă de Joy Villa. Ea a ales să își transforme rochia în pancartă electorală. Nu e greu de ghicit cum au comentat fanii apariția declarației de susținere electorală pentru Donald Trump pe rochia de culoare roșu aprins.

Citește și: Avarie la o conductă RADET: O coloană uriașă de apă fierbinte și abur țâșnește la peste 10 metri înălțime / VIDEO

Billy Porter este una dintre vedetele care a fost de multe ori printre celebritățile cel mai bine îmbrăcate. La premiile Grammy de duminică seara, opțiunea sa pentru un costum turcoaz a împărțit comentatorii. Unii au apreciat extravaganța modelului ales din colecția Baja East de Scott Studenberg și asortat unei pălării cu voaletă de cristale glisantă marca Sarah Sokol. Toată vestimentația aduna 70.000 de cristale cusute manual. Alții au văzut mai mult o ocazie pentru meme: ”Cum se uită vânzătorul de la Mac atunci când intru cu mașina”, a scris un comentator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.