Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce vrea să schimbe Bușoi în București

cristiBusoi

Cristian Bușoi, desemnat candidat al PNL la Primăria București, a prezentat o serie din proiectele pe care și le propune să le ducă la îndeplinire în Capitală. Pe listă se află construirea unuia din cele mai mari spitale de urgență din estul Europei și consolidarea clădirilor cu risc seismic.

"Bucureștiul nu are o infrastructură sanitară capabilă să facă față tuturor problemelor generate de o traumă colectivă. (...) Toate problemele generate de lipsa de investiții suficiente într-un sistem de sănătate din București au arătat că avem nevoie de o schimbare. Această schimbare înseamnă asumarea unui proiect major și anume acela al construirii unui mare spital de urgență — cel mai mare din estul Europei, care nu doar să rezolve problemele specifice de acest fel, dar care să rezolve și problemele de sănătate cu care se confruntă bucureștenii și nu numai", a spus Bușoi, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Cristian Bușoi a mai spus că va demara un program de reabilitare a clădirilor cu risc seismic, dacă va fi ales.

"Cred că viitoarea administrație a Bucureștiului va trebui să asume demararea un program de reabilitare a clădirilor cu risc seismic care să fie prioritatea Bucureștiului. Asum ca în trei luni după iunie 2016 să fie pregătite toate procedurile în cazul în care și legislația se va schimba până atunci și va fi un demers pe care și parlamentarii PNL sper să-l facă, iar în maximum șase luni se va demara un program amplu pe multe fronturi de consolidare a celor 672 de clădiri", a afirmat Bușoi.

Citește și Cine ar putea fi candidații PSD pentru București

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.