Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea de-a treia ediţie a Caravanei Les Films de Cannes debutează la Snagov

mediafax.ro
film

Cea de-a treia ediţie a Caravanei Les Films de Cannes debutează la Snagov, unde sâmbătă şi duminică vor fi proiectate „Little Joe”, regizat de Jessica Hausner, şi „Matthias et Maxime”, de Xavier Dolan.

Sâmbătă, de la ora 21:00, va rula „Micul Joe/ Little Joe”, regizat de austriaca Jessica Hausner, un comentariu clinic, stilizat, pe marginea vanităţii umane şi a fericirii ca marfă, potrivit news.ro.

Citește și: Ultimă oră! Ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv!

Alice, mamă singură, este o fitogeneticiană dedicată, angajată într-o companie specializată în dezvoltarea unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseţii ei, ci şi valorii terapeutice. Dacă e ţinută la temperatura ideală, hrănită conform instrucţiunilor şi dacă i se vorbeşte constant, planta îşi face fericit proprietarul. Deşi politica internă a companiei o interzice, Alice îşi ia acasă un exemplar şi i-l oferă cadou fiului ei, Joe. O botează împreună Little Joe. Însă, pe măsură ce floarea lor creşte, cresc şi suspiciunile lui Alice că noua sa creaţie nu e chiar atât de inofensivă pe cât o sugerează numele de alint.

Actriţa Emily Beecham a primit premiul pentru interpretare la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Cannes.

Duminică, de la aceeaşi oră, va rula un film despre maturizarea la 30 de ani, un portret al unor bărbaţi ale căror vieţi se schimbă radical după evenimentele petrecute într-o vară.

Citește și: Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

În centrul poveştii se află doi prieteni din copilărie, Matthias şi Maxime, care se sărută pentru filmările unui scurtmetraj de amatori. În urma acestui sărut aparent inofensiv, vieţile lor sunt date peste cap.

Drama, care a avut premiera în competiţia de la Cannes, îi are în rolurile principale pe Gabriel D'Almeida Freitas şi Xavier Dolan.

Biletele pentru proiecţii pot fi cumpărate de pe eventpark.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.