Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

Liviu Dragnea

Fostul premier Adrian Năstase a declarat vineri seara, la Antena 3, în contextul unei discuții despre „patriotism economic” versus lipsa oricăror politici naționaliste: „Dragnea a exagerat în sens invers, cred că a fost pedepsit și dinăuntru și din afară”. Întrebat cine l-a pedepsit pe fostul lider PSD Liviu Dragnea pentru politicile naționaliste promovate, Năstase a răspuns: „Încerc să țin unele din informațiile mele pentru un jurnal viitor”.

Anterior, Năstase a salutat faptul că în proiectul politic cu care se prezintă Marcel Ciolacu la Congresul PSD apare ideea de „Patriotism economic”. Fostul premier a spus că el a venit cu ideea, cu mai mulți ani în urmă.

„PATRIOTISM ECONOMIC prin susținerea politicilor publice care să protejeze economia națională, pe angajații români; prin susținerea și promovarea intereselor agenților economici care produc în România și contribuie la dezvoltarea economică, la crearea de locuri de muncă și la creșterea veniturilor bugetului de stat; prin acțiuni ferme împotriva jefuirii resurselor naționale”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.