Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai dură judecătoare din Timișoara a explodat în scandalul pensiilor speciale: Cumpărați-ne scaun cu rotile, să stăm până la 90 de ani!

Facebook
adriana stoicescu

Cea mai dură judecătoare din Timișoara iese la rampă în scandalul pensiilor speciale, pe care autoritățile din România vor să le modifice! Judecătoarea Adriana Stoicescu, fost președinte al Tribunalului Timiș, a solicitat recent transferul la Curtea de Apel Timișoara, chiar dacă ar fi putut să iasă la pensie.

Judecătoarea spune că poate politicienii vor să le cumpere magistraților scaunde cu rotile, să îi țină în funcții până la 90 de ani

"Pertinentă și de bun simț intervenția domnului președinte al CSM, azi dimineata la RRA, pentru cei dispuși să asculte și să înțeleagă. În esență, nu schimbați regulile jocului în timpul jocului, dragi politicieni, cu privire la vârsta de pensionare.

Dacă vechimea de 5 ani în alte profesii juridice este avută în vedere la accederea în profesie, pentru egalitate de tratament trebuie avută în vedere și la vârsta de pensionare.

Cuantumul pensiei nu poate fi mai mare decât ultimul salariu.

Aceasta este opinia mea, asumată public, pentru care îmi iau înjurături la greu...

În rest, când terminăm să ne inflamăm, poate ne apucăm de discuții pe probleme reale: instanțe care cad în capul oamenilor, haosul legislativ, durata proceselor, exodul oamenilor.

Desigur, personal sunt de acord să ne mențineți în profesie până la 90 de ani: cumpărați-ne scaune cu rotile, aparate auditive, proteze de șold și legați-ne de scaune în sala de judecată, că probabil vom mai ațipi...

Și, mai ales, să ne puneți niște indicatoare pe holuri, ca să nu uităm naibii de ce am venit.

În rest, toate bune, să ne înjurăm cu patos în piața publică!", scrie Stoiescu pe Facebook.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.