Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai lungă grevă din istoria Hollywoodului a luat sfârșit. Sindicatul actorilor a ajuns la un acord

griffithobservatory.org
hollywood

Sindicatul actorilor din SUA a ajuns la un acord pentru a pune capăt celei mai lungi greve din istoria Hollywoodului. Conflictul de muncă început în iulie se termină joi, au anunțat sindicaliștii, potrivit Sky News.

Acordul a fost obținut după ce comitetul de negociere al sindicatului a petrecut zile întregi deliberând asupra unor probleme pe care le-a considerat „esențiale", inclusiv inteligența artificială.

La finalul discuțiilor, sindicatul a anunțat că cea mai lungă grevă din istoria sa se va încheia joi, la ora 12.01, ora coastei de vest a SUA, în urma unui „vot unanim".

Sindicatul, care reprezintă aproximativ 160.000 de membri din industrie, se află în grevă din 14 iulie. Protestul a provocat perturbări majore în activitățile de la Hollywood.

Problemele au fost amplificate de protestul scenariștilor. Timp de 146 de zile aceștia au pichetat studiourile fiind nemulțumiți de salarii și de utilizarea în producții a inteligenței artificiale.

În luna septembrie, sindicatul scenariștilor care reprezintă peste 11.000 de membri, a ajuns la un acord cu șefii studiourilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.