Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai lungă sesiune de lovituri de departajare din istorial Ecuadorului a avut loc în primul tur al Cupei

News.ro
minge fotbal poarta

Echipa Bonita Banana a învins cu 19-18 formaţia Libertad, duminică, în primul tur al Cupei Ecuadorului, la capătul celei mai lungi sesiuni de lovituri de departajare din istoria fotbalului ecuadorian, informează EFE, citat de Agerpres.

Jucătorii celor două echipei au executat în total 42 de penalty-uri pentru stabilirea învingătoarei, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 2-2. Meciul tur se încheiase de asemenea nedecis (0-0).

La loviturile de departajare au luat parte toţi cei 20 de fotbalişti aflaţi în acel moment pe teren, inclusiv portarii, după ce arbitrul eliminase câte un fotbalist de la fiecare formaţie.



În urma acestui succes, Bonita Banana, grupare află în cel de-al treilea eşalon al fotbalului ecuadorian şi care a câştigat campionatul provinciei El Oro în 2021, s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale competiţiei, urmând să înfrunte formaţia Deportivo Cuenca.

Cupa Ecuadorului, aflată la cea de-a treia sa ediţie, reuneşte echipele din prima şi a două divizie, precum şi campionatele celor 24 de provincii ale ţării, precum şi două echipe de amatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.