Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mare companie de telecomunicații din Europa, Deutsche Telekom, a ales Coinbase pentru custodia jetoanelor sale Celo

telekom

Coinbase Custody, soluția de custodie criptografică oferită de gigantul american de schimb Coinbase, a fost aleasă de Deutsche Telekom pentru a-și stoca jetoanele Celo.

Potrivit unui comunicat emis luni, gigantul telecomunicațiilor a identificat protocoalele robuste de securitate oferite de Coinbase Custody ca fiind un motiv major pentru alegerea serviciului.

Deutsche Telekom a investit în Celo în aprilie , devenind primul membru de telecomunicații al Alianței Celo pentru prosperitate. Pe lângă efectuarea unei „achiziții semnificative” a jetoanelor Celo, filiala T-Systems MMS a Deutsche Telekom a devenit și validator al rețelei Celo de finanțare descentralizată mobilă.

După cum a raportat anterior Cointelegraph , monstruul cu capital de risc din SUA, Andreessen Horowitz, alias a16z, și-a delegat activele Celo către T-Systems MMS. La acea vreme, Katie Haun, partener general la a16z, a declarat că ambele companii aveau viziuni similare cu privire la capacitatea proiectului Celo de a perturba sectorul global de plăți.

Selecția Deutsche Telekom pentru custodia Coinbase vine după ce aceasta din urmă a obținut aprobarea de la Autoritatea Federală de Supraveghere Financiară din Germania în iunie. Într-adevăr, Coinbase a devenit primul schimb de cripto care a primit o astfel de licență în țară în urma știrilor.

Custodia a fost întotdeauna un punct central al discuției privind adoptarea instituțională pe scară largă a cripto. Cerințele legale din multe jurisdicții deseori impun entităților reglementate să stocheze active la custodi recunoscuți.

Băncile și alte instituții financiare fac din ce în ce mai mult primele incursiuni în spațiul criptografic, valorificându-și poziția față de autoritățile de reglementare pentru a oferi criptomonede. Această tendință se adaugă serviciilor de custodie oferite de bursele reglementate precum Coinbase și Gemeni.

Fintech-urile și companiile de tehnologie, în general, fac, de asemenea, incursiuni în spațiul custodiei criptografice. În iunie, CEO-ul Twitter și Square Jack Dorsey a dezvăluit că acesta din urmă dezvoltă un portofel hardware Bitcoin ( BTC ).

Într-adevăr, având în vedere spațiul de custodie a cripto-maturizării, atenția a început să se îndrepte către integrarea actorilor instituționali majori, cum ar fi fondurile de pensionare și fondurile suverane de gestionare a averii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.