Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mare creșă din România se va construi în Sectorul 2, începând cu 2020, anunță Pro România

cresa pro romania

Ieri, la sediul PRO România Sector 2, fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Iurie Leancă s-a întâlnit cu liderul organizației, George Manciu, pentru a stabili un viitor protocol de colaborare pe axa Bruxelles – București – Sectorul 2. Fostul premier a discutat cu oamenii din Sectorul 2 prezenți la întâlnire despre alegerile europarlamentare din 26 mai și despre avantajele concrete pe care administrațiile locale din țara noastră pot beneficia.

În calitate de viitor europarlamentar, Iurie Leancă și-a asumat că va susține construirea celei mai mare creșe din România, în Sectorul 2, proiect ce se va desfășura la inițiativa lui George Manciu, candidatul PRO România la Primăria Sectorului 2.

Deși are o populație de peste 350.000 de locuitori, în Sectorul 2 există doar două creșe, iar părinții caută cu disperare soluții pentru a-și înscrie copiii. Conform ultimelor cercetări sociologice desfășurate la nivelul Sectorului 2, lipsa creșelor și infrastructura școlară precară se situează în topul problemelor în viziunea cetățenilor.

Tot la nivelul Sectorului 2, un astfel de protocol a fost stabilit și cu actualul comisar european Corina Crețu pentru dezvoltarea sectorului pe bani europeni, dar și cu ceilalți candidați PRO România!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.