Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mică notă de admitere la liceu, în județul Timiș, a fost 2.04

admitere

Cea mai mică medie de admitere la liceu în judeţul Timiş este 2,04, candidatul care a obţinut-o fiind repartizat la la Liceul Teoretic ”Sfinţii Kiril şi Metodii”, comuna Dudeştii Noi, informează news.ro

În urma repartizării computerizate a absolvenţilor de gimnaziu, la licee, în judeţul Timiş, candidatul cu cea mai mare medie - 10 - a fost admis la Colegiul Naţional ”C.D. Loga”, la profilul Matematică Informatică, iar candidatul cu cea mai mică medie - 2,04 - este la Liceul Teoretic ”Sfinţii Kiril şi Metodii”, comuna Dudeştii Noi.

Potrivit site-ului edu.ro, la Colegiul Naţional ”C.D. Loga”, la specializarea Matematică Informatică, ultima medie cu care s-a intrat a fost 9.47. Tot la această specializare, prima notă a fost 10. La Ştiinţele Naturii, ultima medie a fost 9.01, iar la Ştiinţe Sociale - 8.74. La Filologie, ultima medie cu care s-a intrat a fost 8.27.

La Liceul Teoretic Grigore Moisil, ultimul intrat la profilul Matematică -Informatică a avut 9.15, iar la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva”, la specializarea Matematică-Informatică, s-a intrat cu 9.13, ultima medie, la Ştiinţele Naturii - 9.02, iar la Filologie - 8.23.

La Colegiul Naţional Bănăţean, ultima medie de intrare la profilul Matematică-Informatică a fost 8.97, la Ştiinţele Naturii - 8.85, la Ştiinte Sociale - 8.83 şi la Filologie - 8.19. La Ştiinţele Naturii în limba germană media ultimului admis a fost 5.37.

Elevii trebuie să depună dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi între 10 şi 13 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.