Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai VALOROASĂ jucătoare de handbal din lume le cere românilor să stea în casă: 'Mulţi dintre noi încă nu realizează gravitatea acestui virus '

Cristina Neagu

Cristina Neagu a făcut un apel către românii care nu înţeleg starea de urgenţă şi aleg să se plimbe pe străzi în plină pandemie de coronavirus, conform Mediafax.

Citește și: Raed Arafat ATENȚIONEAZĂ românii care se plimbă nestingheriți pe străzi: Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust ca să-l evitați

Neagu, care a fost desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a postat o fotografie în care ţine în mână o hârtie cu textul "#STAIACASĂ"

”Din păcate, mulţi dintre noi încă nu realizează gravitatea acestui virus şi se plimbă nestingheriţi pe străzi. Staţi în casă oameni buni, acesta e modul în care ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă! Aveţi grijă de voi!”

Grupul de comunicare strategică a anunţat, astăzi, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate în România 59 de noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus. Numărul total al cazurilor înregistrate în ţară a ajuns la 367. 52 de persoane s-au vindecat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.