Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEC: Stimați politicieni, nu fiți fățarnici și nu atacați sau amenințați membrii CEC

stiri.md
Comisia Electorala Centrala

SÎntr-o postare pe o rețea de socializare, Secretarul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Maxim Lebedinschi, a venit cu o reacție după ce mai mulți politicieni au criticat dur decizia CEC, noteazp știri.md

"Imediat după anunțarea alegerilor, Doamna Președinte a convocat membrii CEC, unde a menționat deplina încredere în actuala componență a Comisiei. În cadrul acestei discuții ia fost comunicat despre riscurile și consecințele adoptării Decretului de dizolvare a Parlamentului și stabilirea alegerilor anticipate, în rezultat doamna Președinte a menționat ca înțelege totul și ca așa a fost decizia ei, menționând ca mizează că o să ne facem lucrul pînă la capăt. În ziua de azi, CEC și-a făcut lucrul reieșind din prevederile normative și situația reală, nu bazată pe promisiunile date de politicieni, sau în scop de a agita cetățenii Republicii Moldova cu acțiuni ce nu pot fi realizate. Deja pe parcursul examinării am început sa primesc amenințări și insulte din partea persoanelor afiliate politic.După am văzut că deja suntem catalogați și etichetați în tot felul chiar și de Președintele țării. Astfel, comunic că CEC nu adoptă Hotarâri sa fie pe placul cuiva, sau Hotarâri populiste", a menționat Lebedinschi.

Totodată, Secretarul Comisiei Electorale Centrale a îndemnat politicienii să nu fie fățarnici și să nu amenințe membrii CEC.

"Stimați politicieni, nu fiți fățarnici și nu atacați și nu amenințați membrii CEC pentru își fac lucrul și asta nu corespunde intereselor voastre subiective. Acțiunile care sunt în desfășurare nunsunt nimic altceva decât presiune în privința membrilor CEC și intervenite inadmisibilă în activitatea acestora", a conchis Lebedinschi.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.