Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cecenii își dau sângele pentru Vladimir Putin în Ucraina: Ramzan Kadîrov anunță venirea unui nou batalion de luptători în Ucraina

ceceni

Un batalion de voluntari din Republica Cecenă a sosit în Ucraina pentru a participa la războiul din Ucraina, a precizat sâmbătă liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov.

„Încă din primele zile de la începerea operațiunii militare speciale din Ucraina, luptătorii noștri au luptat împotriva militanților batalioanelor naționaliste.  Fiecare dintre ei este pregătit să apere pe cei asupriți, cu prețul vieții lor. Astăzi, luați parte la acest nobil gest: un întreg batalion de voluntari a sosit în Ucraina într-o misiune împotriva naționaliștilor", a scris Kadîrov, pe contul său de Telegram.

Vezi și: Reacția NATO după ce Rusia a folosit racheta hipersonică: 'Dispunem de un sistem foarte sofisticat de apărare anti-rachetă'

Potrivit acestuia, toți voluntarii care au venit în Ucraina își doresc „să fie în toiul lucrurilor cât mai curând posibil”. La sfârșitul lunii februarie, Kadyrov a declarat reporterilor că aproximativ 70.000 de oficiali de securitate din Cecenia sunt gata să plece voluntar în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.