Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei șapte bărbați răniți în explozia urmată de incendiu din Ștei sunt internați la Spitalul din Oradea

AGERPRES
spital 112 smurd

Toți cei șapte bărbați răniți în explozia urmată de incendiu de la staţia de îmbuteliere gaz din Ştei sunt internați, marți, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, patru dintre ei în stare gravă, la Terapie Intensivă,potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al ISU Bihor transmis, marți, cauza probabilă a deflagrației urmează a fi stabilite după efectuarea cercetărilor de specialitate.

”Cei șapte bărbați răniți, cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, se aflau la Spitalul Clinic Județean Oradea. Două din cele trei victime care au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și al feței erau internate, cea de-a treia se afla sub supraveghere medicală în Unitatea de Primiri Urgențe, iar cei patru bărbați aflați în stare gravă se aflau la secția de Terapie Intensivă, starea lor fiind staționară. (...) Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22.50, cauza probabilă şi împrejurările determinante ale evenimentului urmând a fi stabilite după efectuarea cercetărilor de specialitate”, se arată în documentul citat.

Citește și: Traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrăzile A2 București – Constanța și A4 Ovidiu Agigea

La locul exploziei de la Ștei au fost mobilizate forţe şi mijloace de intervenţie din întreg judeţul Bihor și anume un efectiv de 43 de pompieri militari, 2 medici, 3 asistenţi medicali şi 2 ambulanţieri care au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială CBRN, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, din care una din cadrul ISU Hunedoara, 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 7 ambulanţe SMURD (6 de tip B2 şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă) şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor.

Șapte persoane au suferit arsuri de gradele 1 și 2 pe corp, luni seara, în urma unei explozii urmate de incendiu la o stație de încărcare a buteliilor din localitatea Ștei, județul Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.