Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei de la CFR Cluj reacţionează după incidentele de la Craiova: Considerăm că oamenii de ordine ai firmei de securitate au făcut exces de zel

scandal

Gruparea CFR Cluj îşi exprimă regretul pentru incidentele petrecute sâmbătă seară, înainte de startul partidei dintre CS Universitatea Craiova, între suporterii clujeni şi stewarzii firmei care au asigurat paza la Stadionul „Ion Oblemenco”, cu ocazia desfăşurării acestui meci. "Considerăm că oamenii de ordine ai firmei de securitate au făcut exces de zel, au folosit abuziv gazele lacrimogene şi violenţa fizică. În urma discuţiilor avute cu oficialii Craiovei, aceştia ne-au promis că vor lua măsurile adecvate după incidentele petrecute ieri seară. Avem încredere în toţi cei implicaţi în fenomenul fotbalistic că împreună încercăm să readucem oamenii la stadion, nu să-i îndepărtăm, şi să creem cele mai bune condiţii pentru ca fanii să se simtă în siguranţă în arena sportivă", a scris CFR Cluj pe Facebook.

Înainte de fluierul de start al meciului de sâmbătă, trei suporteri ai CFR-ului au ajuns la ambulanţe. Oamenii de ordine le-au cerut fanilor feroviarilor să se mute din locul în care se aflau, aceştia fiind aproape de Peluza Nord, galeria Craiovei. Suporterii au refuzat şi unul dintre bodyguarzi a folosit spray paralizant.

Formaţia CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania liderului CFR Cluj, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.