Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei doi agresori din judeţul Buzău implicaţi în conflictul de la Stăneşti, arestaţi pentru 30 de zile

houstonchronicle.com
extradare catuse

Cei doi agresori implicaţi în conflictul de duminică din localitatea Stăneşti, unul de 23 şi celălalt de 28 de ani, ambii din judeţul Buzău, au fost arestaţi luni seara pentru 30 de zile, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu potrivit Agerpres.

Poliţiştii au demarat, duminică seara, cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, în urma unei intervenţii la un conflict pe raza comunei Stăneşti.

În urma unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.

"Imediat, poliţiştii prezenţi la faţa locului au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale. (...) Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj", a declarat, duminică, Victor Ţuhaşu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.