Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei doi bărbați care au răpit o fată din Sibiu au fost arestați preventiv

catuse politie

Cei doi bărbați care au răpit o fată din Sibiu au fost arestați preventiv, a anunțat vineri IPJ Sibiu.

„În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Avrig a admis propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a transmis Poliția Sibiu.

Cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Un bărbat a sesizat joi dimineață Poliția că, noaptea, fiica sa de 20 de ani, în timp ce se afla în fața curții imobilului în care locuiește, în localitatea Arpașu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinței ei și urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută.

În jurul orei 22.30, joi noaptea, în urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, cu sprijinul celor din cadrul IPJ Alba, au depistat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani pe raza municipiului Blaj, din județul Alba.

„Tânăra se afla într-un imobil, însoțită de către doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, domiciliați în localitatea Porumbacu de Jos. Din investigațiile preliminare derulate de către polițiști a reieșit faptul că, la data de 16 februarie, în jurul orei 02.00, bărbatul în vârstă de 33 de ani, la cererea celui în vârstă de 27 de ani, ar fi luat-o pe tânără împotriva voinței sale din fața casei pentru a o transporta într-o locație necunoscută”, a anunțat, joi, Poliția Sibiu.

Tânăra s-a întors în familie. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX arată că tânăra avea o relație cu bărbatul de 27 de ani, însă familia ei nu avea cunoștință de acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.