Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei doi tineri din Caracal prinâi cu o cultură de canabis în casă, arestați pentru trafic de droguri de risc

canabis

Cei doi tineri din Caracal reţinuţi de poliţişti, după ce în locuinţa unui dintre ei a fost descoperită o plantaţie indoor de cannabis, au primit, joi, şi mandate de arestare preventivă de la instanţă, informează IPJ Olt, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

O plantaţie indoor de cannabis, ce cuprindea 29 de ghivece şi o instalaţie pentru însămânţarea şi creşterea plantelor, a fost descoperită miercuri, în urma unei percheziţii la o locuinţă din Caracal, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Percheziţia a fost efectuată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi de procurorii DIICOT Olt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Olt.

Poliţiştii au condus la audieri, la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, nouă persoane, dintre acestea două persoane fiind reţinute. Pentru cei reţinuţi anchetatorii au propus luarea măsurii arestării preventive, iar joi instanţa a admis această propunere.

Unul dintre bărbaţii reţinuţi ar fi vândut, în Caracal şi alte localităţi, aproape două kilograme de droguri.

În locuinţa sa a fost descoperită şi indisponibilizată o plantaţie indoor de cannabis, cu 29 de ghivece cu rădăcini şi instalaţie pentru însămânţarea şi creşterea plantelor. Poliţiştii au mai descoperit şi ridicat cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei şi două telefoane mobile.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.