Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei trei actori din Game of Thrones care nu au avut nevoie de casting pentru a fi aleşi

Tech Times
game of thrones

Pentru serialul "Game of Thrones" (Urzeala Tronurilor) s-au realizat casting-uri exhaustive de la care au fost excluşi doar trei dintre actori, relatează online ziarul spaniol El Pais preluat de agerpres.

Este începutul sfârşitului pentru popularul serial "Game of Thrones", care şi-a lansat cel de-al 8-lea şi ultim sezon la 14 aprilie, iar fanii sunt tot mai avizi privind detalii despre desfăşurarea povestirii şi mai ales despre actorii care întruchipează principalele personaje.

O distribuţie de actori care a fost completată anevoios, astfel încât unii dintre cei care au participat la episodul pilot nu s-au mai întors în serial.

Filmările la primului episod s-au realizat între octombrie şi noiembrie 2009, însă când producătorii au arătat rezultatul prietenilor, rezultatul a fost negativ, motiv pentru care HBO a făcut schimbări în scenariu şi în prima distribuţie de actori.

De exemplu, s-a decis schimbarea lui Tamzin Merchant, care o interpreta pe Daenerys, şi a lui Jennifer Ehle care o întruchipa pe Catelyn Stark.

S-a realizat un nou casting pentru alegerea actorilor şi în timp ce toţi protagoniştii au fost nevoiţi să treacă printr-o selecţie foarte atentă, doar doi protagonişti au fost exceptaţi: Peter Dinklage (Tyrion) şi Sean Bean (Ned Stark), solicitaţi încă de la început de scenarişti.

De asemenea, Peter Dinklage este cel care a recomandat-o pe Lena Headey pentru rolul lui Cersei Lannister, cu care mai lucrase înainte şi cu care rămăsese în relaţii de prietenie.

Filmările la noua variantă a serialului au început în 2010, iar primul sezon a ajuns pe micile ecrane în 2011. Restul îl cunoaştem cu toţii, încheie El Pais.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.