Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel de-al 14-lea sezon al serialului 'Blue Bloods' va fi ultimul. Ce spune actorul principal Tom Selleck

Roku Channel Store
CBS

Cel de-al 14-lea sezon al serialului "Blue Bloods" (O familie de politişti) va fi ultimul. Producţia de la CBS, cu Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Will Estes, Bridget Moynahan şi Vanessa Ray, va avea un ultim sezon în două părţi, format din 18 episoade.

Primele 10 vor fi difuzate începând cu 16 februarie pe CBS şi Paramount+. A doua jumătate a sezoanelor, formată din opt episoade, va debuta în toamna anului 2024.

CBS a anunţat recent şi sfârşitul serialului "Young Sheldon", al cărui ultim sezon va fi format din 14 episoade.

"În ultimii 13 ani a fost o onoare şi un privilegiu să lucrez la un serial care nu numai că îi celebrează pe bărbaţii şi femeile care protejează şi servesc în New York, dar a arătat şi importanţa familiei", a declarat Selleck într-un comunicat. "Să lucrez alături de aceşti actori, scenarişti, producători, regizori şi echipa incredibili a fost un vis devenit realitate şi sunt recunoscător că am făcut parte din acest grup extraordinar timp de peste 275 de episoade. Mulţumim studiourilor CBS şi reţelei CBS pentru sprijinul lor constant şi le oferim recunoştinţă din inimă fanilor care s-au adunat cu noi la cină în fiecare vineri seara.", a spus el.

Serialul urmăreşte viaţa unei familii formate din poliţiţti la New York şi era difuzat vineri seara în SUA, bucurându-se de mare audienţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.