Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai bogat român vrea să construiască locuințe de lux în București: are ambiții mari în următoarea perioadă

Facebook
Daniel Dines uipath

Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre principalii jucători din industria de real estate din România, anunţă că o companie de investiţii controlată de Daniel Dines a achiziţionat 5% din acţiunile companiei fondate de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, arată Agerpres.

"România a demonstrat de-a lungul anilor că este un excelent hub de talente în diverse sectoare, iar potenţialul industriei imobiliare nu face excepţie. Credem în dezvoltarea acestuia în România, suntem un partener pe termen lung şi vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei One United Properties", a declarat Daniel Dines.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti. Planurile de investiţii ale companiei vizează atragerea de capital pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidenţiale şi mixte sustenabile cu focus mai ridicat pe cele adresate segmentului de venituri medii şi medii superioare, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe principale din România sau din regiune.

"Suntem încântaţi să avem alături de noi un partener de calibru internaţional, care, alături de ceilalţi acţionari, va contribui la dezvoltarea companiei noastre şi la consolidarea unui brand puternic românesc", a adăugat, la rândul său, Victor Căpitanu, cofondator şi director executiv al One United Properties.

One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcţii pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile şi sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficienţă energetică şi wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale şi conferinţe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internaţional cu premiul "Cea mai bună dezvoltare sustenabilă" din lume la International Property Awards 2019 - 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.