Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai cunoscut lider de bandă din Ecuador a dispărut din închisoare

adolfo macias ecuador

Cel mai cunoscut lider de bandă din Ecuador a dispărut dintr-o închisoare de maximă securitate. Sute de polițiști îl caută pe bărbatul care nu a mai fost găsit în celula sa, potrivit BBC.

Adolfo Macías Villamar, cunoscut sub numele de „Fito”, este liderul Los Choneros, o bandă puternică despre care se crede că a fost în spatele unora dintre revoltele mortale din închisoare din ultimele luni, potrivit mediafax.

Bărbatul era ținut în aripa de maximă securitate a unei închisori din Guayaquil.

Poliția a anunțat că absența lui a fost observată duminică. Autoritățile nu știu dacă Fito a reușit să părăsească închisoarea sau dacă se ascunde undeva înăuntru. Sute de polițiști cercetează închisoarea La Regional din Guayaquil. Aceasta este situată într-un complex mai mare de închisoare care are cinci penitenciare și peste 12.000 de deținuți. Fito și-a petrecut ultimii 12 ani în La Regional.

Fito este suspectat că anul trecut a jucat un rol în asasinarea candidatului la președinție Fernando Villavicencio. El sfidează adesea autoritățile, cel mai recent lansând un videoclip muzical în care vorbește despre faptele sale criminale. Videoclipul a fost parțial înregistrat în închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.