Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai cunoscut poliţist de pe Facebook îşi lansează prima carte

marian godina

Marian Godina, poliţistul care a făcut sezaţie pe internet prin textele pline de talent şi umor publicate pe Facebook şi pe blogul personal, face un anunţ aşteptat de mulţi simpatizanţi. Acesta îşi lansează prima carte, "Flash-uri din sens opus", apărută la Editura Curtea Veche. Anunţul a fost făcut, cum altfel?, pe pagina de Facebook a poliţistului.

"Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări.

Despre "Flash-uri din sens opus" vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii.

Sunt personajul principal al cărții. Momentul în care m-am născut, examenul de bacalaureat, admiterea la școala de poliție, experiențele din școala de agenți, întâmplările din cariera de polițist, relațiile mele de dragoste, ziua în care am deschis pagina de facebook, precum și cea de-a doua zi în care am închis-o "pentru că așa am vrut eu, fără să fiu influențat de careva", toate sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față.

Dacă până nu demult, aveam în gând să vorbesc la o tipografie pentru a-mi confecționa o singură carte, pe care să o citesc eu la bătrânețe și să-mi amintesc astfel prin

câte am trecut, astăzi, acest vis mi se îndeplinește însutit și mă aflu în postura de a vă invita să citiți "Flash-uri din sens opus", pe care o puteți precomanda aici, cartea urmând să apară în data de18.02.2016.

Din respect pentru dumneavoastră, toate cărțile comandate în perioada 12-17 februarie, vor pleca de la editură purtând semnătura mea.

Pentru a evita să-mi vedeți semnătura și pe alte "materiale", respectați regulile de circulație", scrie Marian Godina pe Facebook.

Cartea scrisă de Marian Godina poate fi comandată AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.